Later vandaag volgt de videoregistratie van de Tilburgse presentatie van AHJ Dautzenberg’s roman Samaritaan. Het was een zware bevalling, tussen zwaar falende soft- en hardware en de uitdaging 2 uur ontroerende beelden in net iets meer dan 10 minuten proppen. Omdat het nog niet helemaal af is, krijgen jullie even los de Duitse moppen van de Opperpater. Jazeker, twéé keer deze week de Opperpater. Wrijf maar eens flink in jullie handen, bofferds.

 
Kutbinnenlander Admin
Kutbinnenlander Admin
Ik ben hier God ja! De KutBinnenlanders.nl admin is natuurlijk verheven boven al dat schrijvergepeupel. Wat die kunnen schrijven wat ze willen, maar dat deert hem niet, maar één druk op de knop en zij kunnen allemaal niks meer. Niet dat ik misbruik maak van die macht. Dat zou ik natuurlijk nooit doen. Muha. Ha. Ha.