M E M O R A N D U M
Aan: leden Werkgroep De Zelfhelpende Hand

Geachte leden,

Binnenkort start de Workshop Proactieve Masturbatie. In onze hedendaagse postfeministische VIVA-maatschappij blijkt Proactieve Masturbatie belangrijker dan ooit. In het kader van de remancipatie die de Werkgroep De Zelfhelpende Hand beoogt, organiseren we dan ook deze workshop. Het geheel zal ingekleed worden met motivational speeches, verscheidene presentaties, een begeleide instructiesessie voor beginners en gevorderden, en uiteraard mogen ook hapjes en drankjes niet ontbreken. Bij wijze van deze memorandum lichten we U als lid graag in over de inhoud en doelstellingen van de workshop. We hopen uiteraard op een talrijke deelname !

Programma
08u00 – 08u30 Ontvangst met kenningsmakingsontbijt en koffie
08u30 – 09u00 Motivational speech: Proactieve Masturbatie, kom en ga ervoor !
09u00 – 10u00 Lezing “De spirituele zelfherwinning van zelfbevrediging”
10u00 – 10u15 pauze
10u15 – 10u45 Infosessie “Rukken voor beginners” basistechnieken en uitleg, gelegenheid tot oefenen met begeleidingsinstructeur
10u45 – 12u00 Motivational speech: “Venus doesn’t need men, Mars doesn’t need women”
12u00 – 12u30 lunch
12u30 – 15u00 Workshop “Rukken voor gevorderden”, diverse technieken waaronder de beroemde Dutch Rudder, de Repelsteel en de riskante maar niet onmogelijke Flitspaal (handcrème en vaseline aanwezig, begeleiding door ervaren instructeur)
15u00 – 16u00 informele afsluiting en naborrel (rookgelegenheid aanwezig)

Lees ook: Notulen SVMB

 
René van Densen
René van Densen
René van Densen (1978) is een cynische dromer, een lachende pessimist, een realistische romanticus, een honklosse kluizenaar, een intelligente mafkees, een bedachtzame schreeuwer, een podiumschuwe polderpoëet, ex-nachtburgemeester van Tilburg, ex-striptekenaar, ex-schrijver, ex-webdeveloper, ex-vuilnisman, ex-kind en ex-volwassene, ex-burger, en kattenpapa van een Gentse terror kitten. Eerste Nederbelg die toetrad tot de Wolven van La Mancha. Maar is uiteindelijk niet zo van de collectieven. U treft hem uitsluitend in vrouwonvriendelijke omgevingen aan, en die nieuwe roman van hem komt ook nooit af. Werd al eens omschreven als "onbegonnen werk" door een prachtige blondine.

www.renevandensen.nl
Meer René op Facebook !