Dit was eerder gepubliceerd maar blijkbaar verloren gegaan ! Wanneer gaan we naar het nieuwe systeem over, admin ?

Het doen van het laten

Het doen van het laten
het gedoe van laat maar gaan
laat maar los, laat maar waaien
ergens waait het wel weer aan

Laat de kuilen toch de kuilen
en de boel is boel genoeg
anders leidt het maar tot huilen
kom dan gaan we naar de kroeg

Het laten van het doen
doet zo’n deugd, laissez-faire
er wordt al zoveel gedaan
overal, everywhere

Plak daar nog maar een pleister
onder die riem kan nog wat moed
alle hoop mag op een hoopje
het komt allemaal weer goed.

 
René van Densen
René van Densen
René van Densen (1978) is een cynische dromer, een lachende pessimist, een realistische romanticus, een honklosse kluizenaar, een intelligente mafkees, een bedachtzame schreeuwer, een podiumschuwe polderpoëet, ex-nachtburgemeester van Tilburg, ex-striptekenaar, ex-schrijver, ex-webdeveloper, ex-vuilnisman, ex-kind en ex-volwassene, ex-burger, en kattenpapa van een Gentse terror kitten. Eerste Nederbelg die toetrad tot de Wolven van La Mancha. Maar is uiteindelijk niet zo van de collectieven. U treft hem uitsluitend in vrouwonvriendelijke omgevingen aan, en die nieuwe roman van hem komt ook nooit af. Werd al eens omschreven als "onbegonnen werk" door een prachtige blondine.

www.renevandensen.nl
Meer René op Facebook !