Ik wou vandaag net een mopperend stuk schrijven over het complot van visboeren om de remouladesaus in de ban te krijgen, werd ik afgeleid door iets in de brievenbus. Schijnt dat een verhaaltje dat ik eens eerder op deze site gepubliceerd had ook in een of ander blaadje beland is. Digther noemt het. Sta je daar dan, met je fragment uit je toch waarschijnlijk nooit af komende roman, gewoon in zo’n blaadje. Ik heb me uiteindelijk maar bij de ravigottesaus neergelegd.

 
René van Densen
René van Densen
René van Densen (1978) is een cynische dromer, een lachende pessimist, een realistische romanticus, een honklosse kluizenaar, een intelligente mafkees, een bedachtzame schreeuwer, een podiumschuwe polderpoëet, ex-nachtburgemeester van Tilburg, ex-striptekenaar, ex-schrijver, ex-webdeveloper, ex-vuilnisman, ex-kind en ex-volwassene, ex-burger, en kattenpapa van een Gentse terror kitten. Eerste Nederbelg die toetrad tot de Wolven van La Mancha. Maar is uiteindelijk niet zo van de collectieven. U treft hem uitsluitend in vrouwonvriendelijke omgevingen aan, en die nieuwe roman van hem komt ook nooit af. Werd al eens omschreven als "onbegonnen werk" door een prachtige blondine.

www.renevandensen.nl
Meer René op Facebook !