Vanavond geen rokersruzie op NOVA maar het gedoe rondom FORTIS. Heb ik het toch verkeerd doorgekregen of begrepen, vermoedelijk. Goed, dan is er blijkbaar uit dat ‘constructieve’ gesprek voortgekomen dat de minister het hard op hard gaat spelen. Het wordt nog heul heul erg leuk in de kroeg. Ik denk dat ik vanavond maar even aan een pubquizje ga meedoen ergens in de stad nu het nog kan. Pffff, gloeiende gloeiende gloeiende het gaat lekker met dit land.

 
René van Densen
René van Densen
René van Densen (1978) is een cynische dromer, een lachende pessimist, een realistische romanticus, een honklosse kluizenaar, een intelligente mafkees, een bedachtzame schreeuwer, een podiumschuwe polderpoëet, ex-nachtburgemeester van Tilburg, ex-striptekenaar, ex-schrijver, ex-webdeveloper, ex-vuilnisman, ex-kind en ex-volwassene, ex-burger, en kattenpapa van een Gentse terror kitten. Eerste Nederbelg die toetrad tot de Wolven van La Mancha. Maar is uiteindelijk niet zo van de collectieven. U treft hem uitsluitend in vrouwonvriendelijke omgevingen aan, en die nieuwe roman van hem komt ook nooit af. Werd al eens omschreven als "onbegonnen werk" door een prachtige blondine.

www.renevandensen.nl
Meer René op Facebook !