Ze doen geen kwaad uh? Ze zijn nuttig uh?

Nee! Spinnen moeten allemaal gedood worden. Ik vertel u waarom. Nederland het kikkerlandje waar kleine spinnetjes, kruisspinnen, en hooiwagens leefden. Nou nu niet meer! Nee.. wat dachten jullie van de zachte winters, en het steeds warmere klimaat? Spinnen evolueren. Ze krijgen de kans om groot te worden. En mensen doen er niets tegen!! Want zo’n klein onschuldig spinnetje hoeft toch niet dood?

Nou wacht maar af dan! Ze blijven niet klein en onschuldig! Ze worden groter, sterker en door de grootte kunnen ze meer hersencellen aanmaken. Het worden killer-spinnen! De mensheid verwoest door apen?? Ik dacht het niet!! Als de mensheid zal worden uitgeroeid, heb ik een grotere kanshebber die dat kan veroorzaken.

Het is al bezig. Vlak onder jullie neuzen!! In 1 week tijd heb ik nu al zeker 3 grote spinnen gezien, die ik in me hele leven nog nooit gezien heb!

1 week mensen.. Dus sta niet stil. Hou grote schoonmaak. Neem alle hoeken en kieren mee. Zorg voor dikke handschoenen. Neem geen risico’s. Dood ze!

 
Piet
Piet
Piet (bouwjaar onbekend) was een KutBinnenlander van het eerste uur maar we zijn hem ooit kwijtgeraakt nabij een porno-videotheek. Dat is nu alweer een paar jaar geleden. We maken ons lichte zorgen.