Dingen die ik volledig beu ben:

  • De discussies over de gulden, Zwarte Piet, het verval der tijden. Tijden vervallen. Dat er echt zó veel woorden aan verspild moeten worden, doet mij vermoeden dat er ondertussen heel andere dingen niét onder de aandacht gebracht worden. Dat je tegen de eindeloos discussiërende mensen wil zeggen: stil nou even, ik wil kunnen luisteren. Maar nee. PIET MOET BLIJVEN ! En WIJ WILLEN DE GULDEN TERUG ! Daarom volg ik langzaamaan geen enkele actualiteit meer: teveel geschreeuw en gestamp voor de rookgordijnen;
  • Dat je nooit eens dezelfde bril, schoenen, jas kunt kopen die je al had. Ja, ik gooi iets oppervlakkigs achter dat eerste punt aan, en het is mijn lijstje, dus deal with it;
  • Sociale media. Ik wil eigenlijk hier een oudemannenzeur over alle spelletjes, uitdagingen, rouwlintjes en wat al niet meer uiten, maar natuurlijk heb ik gewoon de macht om mijn accounts te sluiten. De verslaving overwint het nog net – nog nét – van de ergernis. Maar ik ben al eerder (opgelucht) vertrokken, toen (uiteraard) om een vrouw teruggekeerd, en vroeg of laat kras ik opnieuw op. Wacht maar af;
  • J-Lo en haar kont. Eens in de zoveel tijd moet dat ding weer onder de aandacht. En dan een tijdje niet. En dan weer wel. Het wordt enorm eentonig (en ik ben daarnaast ook geen kontenman, misschien scheelt dat);
  • Energiezuigende mensen, die niet zelden in eindeloze discussies met je willen gaan, of erger, passief-agressief lopen te doen. Helemaal klaar mee. Sinds mijn afgelopen year from hell trek ik veel sneller aan de rem, zeg resoluut ‘nee, stop’ en stap uit. Iets met sop, koken, gaar;
  • Mensen die lijstjes van ergernissen maken alsof het iemand interesseert.
 
René van Densen
René van Densen
René van Densen (1978) is een cynische dromer, een lachende pessimist, een realistische romanticus, een honklosse kluizenaar, een intelligente mafkees, een bedachtzame schreeuwer, een podiumschuwe polderpoëet, ex-nachtburgemeester van Tilburg, ex-striptekenaar, ex-schrijver, ex-webdeveloper, ex-vuilnisman, ex-kind en ex-volwassene, ex-burger, en kattenpapa van een Gentse terror kitten. Eerste Nederbelg die toetrad tot de Wolven van La Mancha. Maar is uiteindelijk niet zo van de collectieven. U treft hem uitsluitend in vrouwonvriendelijke omgevingen aan, en die nieuwe roman van hem komt ook nooit af. Werd al eens omschreven als "onbegonnen werk" door een prachtige blondine.

www.renevandensen.nl
Meer René op Facebook !