TILBURG – Een groeiende meerderheid van de Nederlandse bevolking heeft er geen vertrouwen meer in dat KutBinnenlanders.nl nog ooit terug online gaat komen. “We kijken nu al maanden tegen die aardappel op de voorpagina aan en alle goede hoop die we nog hadden is inmiddels als sneeuw voor de zon verdwenen.”

Één verbolgen oudere dame reageert bits: “Het is net als de Elfstedentocht of die WK wereldtitel: je blijft nog een tijdje hopen dat het tóch, tóch… maar nee hoor. Het breekt mijn hart, meneer.”

De veertigkoppige redactie van KutBinnenlanders was vanaf Tenerife niet beschikbaar voor commentaar.

 
René van Densen
René van Densen
René van Densen (1978) is een cynische dromer, een lachende pessimist, een realistische romanticus, een honklosse kluizenaar, een intelligente mafkees, een bedachtzame schreeuwer, een podiumschuwe polderpoëet, ex-nachtburgemeester van Tilburg, ex-striptekenaar, ex-schrijver, ex-webdeveloper, ex-vuilnisman, ex-kind en ex-volwassene, ex-burger, en kattenpapa van een Gentse terror kitten. Eerste Nederbelg die toetrad tot de Wolven van La Mancha. Maar is uiteindelijk niet zo van de collectieven. U treft hem uitsluitend in vrouwonvriendelijke omgevingen aan, en die nieuwe roman van hem komt ook nooit af. Werd al eens omschreven als "onbegonnen werk" door een prachtige blondine.

www.renevandensen.nl
Meer René op Facebook !