De suggestie om de 550.000 ganzen die de komende jaren vergast worden aan de voedselbanken te schenken is deze banken danig in het verkeerde keelgat geschoten. Onze cliënten kunnen met enige uitleg een blik openen en met enige hulp een bloemkool herkennen maar een levenloze gans naar een eetbare maaltijd begeleiden vereist een kostbaar trainingtraject. Dat niemand daar over nadenkt baart ons toch enige zorgen!

 
Oud Zeikwijf
Oud Zeikwijf
Deze prachtvrouwe van Franse oorsprong stalkt KutBinnenlanders.nl sinds het BlogBal (waar zij de führer was en is) in 2010. Smeken, roepen, dode vogeltjes door onze brievenbus gooien, alles heeft ze al gedaan om maar per se ook hier te kunnen publiceren. De redactie riposteerde nog "Maar jij bent Amsterdamse nu, dat kan écht niet hoor." Maar ze bleef volhouden. Het kwam al zo ver dat ze bij een van onze redactievergaderingen aanschoof en ons allemaal dronken voerde. Zelfs de Opperpater, en dat is geen sinecure. En nu zitten we ermee. Maar ze is dus wel keistoer. Dus dan is het oké.

AT5
Nurks Magazine
Het BlogBal
OudZeikWijf.com
Twitter