Die laatste grap is zwaar bestraft, geloven we: de website ligt vandaag offline! Van onze hoster kregen we het volgende bericht:

“Zojuist is door ons geconstateerd dat uw website kutbinnenlanders.nl overlast veroorzaakt op onze webserver. De website gebruikt regelmatig dusdanig veel processorkracht dat andere klanten hier hinder van ondervinden in de bereikbaarheid.

Hierdoor hebben wij helaas geen andere mogelijkheid dan uw website tot nader order te blokkeren. Wij verzoeken u dringend actie te ondernemen en het probleem te verhelpen. Zodra het probleem is verholpen kunt u dit per e-mail doorgeven zodat wij uw account weer kunnen vrijgeven. Geef in de e-mail duidelijk aan welke acties ondernomen zijn om het probleem in de toekomst te voorkomen.”

We zijn aan het bekijken wat het probleem kan zijn, maar we hebben geen idee. Updaten we de site teveel?

 
Kutbinnenlander Admin
Kutbinnenlander Admin
Ik ben hier God ja! De KutBinnenlanders.nl admin is natuurlijk verheven boven al dat schrijvergepeupel. Wat die kunnen schrijven wat ze willen, maar dat deert hem niet, maar één druk op de knop en zij kunnen allemaal niks meer. Niet dat ik misbruik maak van die macht. Dat zou ik natuurlijk nooit doen. Muha. Ha. Ha.