Ik vertrok met de gedachten ik kom nooit meer terug in Europa.

Mei 2008 vijftig jaar na dat ik voor het eerst in Thailand was keerde ik er terug.

Het was als een magneet zo trok die vrouw me aan.Lief volgzaam en met een goed hart.

Na dat ik een opkoper had gevonden die alles van me kocht in Frankrijk vloog ik terug naar Thailand naar de vrouw waarvan ik echt veel van houw.We zijn op mijn verzoek dan ook binnen 6 maanden gehuwd. Ik dacht 3x is toch scheepsrecht.Momenteel geniet ik met volle teugen van mijn AOW en alles wat hier om me heen gebeurt.Ik heb een eigen zwembad in de tuin ga veel vissen .Er wonen nog 5 Nederlanders hier in de buurt er is zelfs een Hollands cafe hier.We wonen 500 km het land in op 50 km afstand van Laos en Vietnam.Ik bezocht met haar Chiang Mai en we zagen o.a. De langnekken,de olifanten school waar ik optrad met een wedstrijd tegen een olifant.We kregen ieders 5 dartpijlen en moesten proberen 5 ballonnen stuk te gooien.Ik verloor van de olifant met 4-2

Hij gooide de pijlen zonder problemen in de ballon ,ik verloor van een olifant.

Bij mij en mijn Honnybee is iedereen welkom.De logeerkamer is altijd beschikbaar.En ik kan iedereen dit land aanraden.

Hier kan ik me zelf zijn.en doen waar ik zin in heb en genieten van mijn AOW.

Hier kan het zelfs gebeuren dat er plotseling een olifant in je achtertuin komt binnen lopen.

Aanstaande donderdag: de laatste aflevering.

 
Lowy Cremers
Lowy Cremers
Lowy Cremers (1940) heeft een bewogen levenspad gekozen dat van kwajongensstreken in Eindhoven naar de wilde vaart leidde. Hij heeft de hele wereld gezien, is café-eigenaar geweest, is bij spannende misdaadzaken betrokken geweest, heeft een museum voor opgezette honden beheerd, heeft altijd dwars de kont tegen de krib gestoten, is door honderden vrouwen bemind geweest en leeft nu met de liefde van zijn leven in Thailand. Op KutBinnenlanders.nl verschijnt tweemaal wekelijks zijn levensverhaal.