Een oude zeeman loopt voor bij een hoertje
Ze zegt he opa zullen we nog eens genieten van het leven?Zegt de oude zeeman dat gaat niet meer meisje ik ben te oud .Zegt dat hoertje kom op joh we proberen het.Hij naar binnen en daar gaat me die oude zeeman 5x van bil.Zegt dat hoertje na 5x klaargekomen te zijn zieje wel opa het gaat nog steeds .Zegt opa dat wel maar het betalen gaat niet meer

 
Lowy Cremers
Lowy Cremers
Lowy Cremers (1940) heeft een bewogen levenspad gekozen dat van kwajongensstreken in Eindhoven naar de wilde vaart leidde. Hij heeft de hele wereld gezien, is café-eigenaar geweest, is bij spannende misdaadzaken betrokken geweest, heeft een museum voor opgezette honden beheerd, heeft altijd dwars de kont tegen de krib gestoten, is door honderden vrouwen bemind geweest en leeft nu met de liefde van zijn leven in Thailand. Op KutBinnenlanders.nl verschijnt tweemaal wekelijks zijn levensverhaal.