Het kan verkeren. Nu is het natuurlijk niet ongewoon voor deze site om vervolgverhalen te publiceren. (Zo publiceerden we reeds romanfragmenten van Thomas Maarten van der Zwan en van mijzelf-zei-de-gek, en loopt er momenteel Andrei Vreeling’s ‘Deugd’ op de zaterdag.) En sommige van onze auteurs hebben ook al succesvolle stappen in de boekjesuitgeverswereld gezet. En ja, soms kan het een tot het ander leiden. Maar zoals nu, is toch wel bijzonder.

Dus ‘onze’ AHJ heeft een nieuw boekje uit. Een roman. En hij kwam er nog mee op TV. Helemaal vanuit Thailand keek een man mee, en die nam per mail contact op met AHJ. En stuurde zijn eigen verhaal naar hem op. Via AHJ is het in mijn handen gekomen, en mensen, wat een epos. Een verhaal dat deze website volledig op het lijf geschreven is. Dus ik mail terug, of de goede man het leuk vindt of we het verhaal als een feuilleton op deze site publiceren. En dat vindt hij prima, dus dat gaan we doen ook ! Vanaf volgende week, iedere dinsdag en donderdag: “Dat is het leven”, het levensverhaal van Lowy Cremers, met zijn belevenissen in de zeevaart. Van Oost naar West, van havencafé tot Interpol, vol humor, drank, avontuur en, laten we eerlijk zijn, seks. Niet voor de teergevoelige lezertjes onder ons, dit verhaal. We gaan het geheel integraal overnemen, dus u krijgt de woorden en beelden zonder verdere redactionele bemoeienis rechtstreeks van Lowie’s lippen. En ik kan u vast verklappen, u boft. Ja, u boft maar weer. Potverdorie, wat boft u. Vanaf volgende week dinsdag.

 
René van Densen
René van Densen
René van Densen (1978) is een cynische dromer, een lachende pessimist, een realistische romanticus, een honklosse kluizenaar, een intelligente mafkees, een bedachtzame schreeuwer, een podiumschuwe polderpoëet, ex-nachtburgemeester van Tilburg, ex-striptekenaar, ex-schrijver, ex-webdeveloper, ex-vuilnisman, ex-kind en ex-volwassene, ex-burger, en kattenpapa van een Gentse terror kitten. Eerste Nederbelg die toetrad tot de Wolven van La Mancha. Maar is uiteindelijk niet zo van de collectieven. U treft hem uitsluitend in vrouwonvriendelijke omgevingen aan, en die nieuwe roman van hem komt ook nooit af. Werd al eens omschreven als "onbegonnen werk" door een prachtige blondine.

www.renevandensen.nl
Meer René op Facebook !