Ik zag het al, toevallig – de site had wat probleempjes. Dus ik legde mijn mobiel maar in zicht en wachtte geduldig op het telefoontje van de hoofdredacteur. Want die slaapt nooit. Maar écht nooit!

En jawel. Rinkelderinkel (dat is niet mijn ringtone. Mijn echte ringtone hou ik liever privé.) Ik neem op, maar tot mijn verrassing klinkt de hoofdredacteur heel ontspannen. “Zie ik nou de eerste trubbels met de site sinds de switch naar het nieuwe systeem?”
Ik knik, maar daar hoort hij natuurlijk niets van, duh. “Um, ja. MySQL server doet een beetje moeilijk.”
“Komt dat door dat stuk van Wereldwonder? Want daar wordt wel flink op gereageerd hè?”
“Ik heb geen idee, ik kan er momenteel zelf ook niet bij.”
“Ah ja, maar dat komt dus vanzelf wel goed? We raken niets kwijt?”
“Nee, we werken nu met een echte database he. Tenzij Júan geen database-backups doet maar dat verwacht ik eigenlijk van wel. Moet ik hem even bellen en een forse schop geven?”
“Nee joh. We geven gewoon Han Peekel de schuld. Komt goed. Fijne dag nog!”

Klik.

 
Kutbinnenlander Admin
Kutbinnenlander Admin
Ik ben hier God ja! De KutBinnenlanders.nl admin is natuurlijk verheven boven al dat schrijvergepeupel. Wat die kunnen schrijven wat ze willen, maar dat deert hem niet, maar één druk op de knop en zij kunnen allemaal niks meer. Niet dat ik misbruik maak van die macht. Dat zou ik natuurlijk nooit doen. Muha. Ha. Ha.