Ja, de site lag er eventjes uit. Lag niet aan ons, wij hebben nergens aangezeten. Dus snel een belletje gepleegd naar Júan, maar ik kreeg enkel zijn voicemail. Toen dus maar naar zijn vrouw Maria. Die nam zwaar kuchend up. Schijnt griep te zijn daar in dat huishouden. Ik zeg, boos, de server ligt eruit, doe es fiksen. Zij niet snappen. Ik brul in de hoorn DE SSSSERVER LIGGGGT ERUIT DOE ES FIKSSSSEN. Zij half huilen, haar acht kleine koters in de achtergrond ook. Hoor het hondje met één been over de kapotte keukentegels hobbelen. Zij rent naar de slaapkamer (de enige andere kamer die ze hebben). ‘Júan, Juán’ dat het voor hem was en iemand die heel boos klinkt of zoiets, ik versta dat spaans niet. Hij moeizaam uit bed opstaan, kuchen, rochelen, in gebroken Engels vragen wat er is. Ik brul mijn uitleg nog een keertje. Hij strompelt zwaar hoestend door hun kleine moestuintje naar buiten. Schuurdeurtje piepend open. Hij zegt, in gebroken Engels, ach ik zie ’t al, Masjien goo POEF. Gerommel met kabeltjes. Aai plugget in bekup masjien nouw. Deurtje piept weer. Hij sloft terug naar binnen door het kleine maïsveldje heen. “Better nouw?” Ja, mucho better, dank u. “Okey, aai goo bek to sliep nouw. Will fiks poef masjien toemorroow okey?” Is goed Júan, beterschap. De hosting is goedkoop maar mijn god, eventjes een telefoontje naar Mexico is niet niets.

 
Kutbinnenlander Admin
Kutbinnenlander Admin
Ik ben hier God ja! De KutBinnenlanders.nl admin is natuurlijk verheven boven al dat schrijvergepeupel. Wat die kunnen schrijven wat ze willen, maar dat deert hem niet, maar één druk op de knop en zij kunnen allemaal niks meer. Niet dat ik misbruik maak van die macht. Dat zou ik natuurlijk nooit doen. Muha. Ha. Ha.