Zelfreflectie Deel II, ‘Garfield op bank met vuur’ (2012)

En weer slaat de kunstenaar Wijnand Maria Bloem Petronella Abraham Thedoor Mokofo Bruggink ons voor onze oren met een stuk kneiterkunst van jewelste. Een raadselachtige constructie. Wat wil die gekke gekke kunstenaar nu helemaal van ons? Blijf van ons af, vreemde kunstmeneer! We kennen je helemaal niet! Met je kunstenaarshoofd. Wat heeft dit te betekenen?! Voor de draad ermee! Zelfreflectie? Van wie? Van Garfield? Wie reflecteert zelf dan? Reflecteert de kunstenaar zijn zelf in de gele, ietwat schmutzige pop? Of is de constructie een uiting van zijn zelfreflecterende zelf? Als het ware? Als zijnde een pop op een bank bij een lichtje? Vindt de kunstenaar zichzelf een stoffen cartoonkat? Is hij verstript en is nu het zijn van zijn (zelfreflecterende) zelf juist zelf aan de beurt? Voor een afranseling? To be purged by fire? Of voor een friendly chat by the fire? Garfield sure looks ‘op zijn gemakje’! But is he? Really? Is he ‘relaxed’?
We just do not know and the artist just won’t tell us because of the argument our credit department is having with him, so we’re never going to find out one way or the other. A veritable piece of Wanna-Be Constructional Bohémien Student ‘art’ Trash.

Cataloguevalue:
£ 5,-

 
Gerrie S. Veters
Gerrie S. Veters
Man (32 en/of ouder).
Zie @Elagabalus_