Als fervent voorstander van het vrije woord en doorgaans van mening dat er véél moet kunnen op het wereldwijde web, vind ik nu toch dat het internet te ver is gegaan. Ja, de onderstaande webadvertentie zag ik écht ergens. En neen, ik heb niet op de link geklikt. En neen, ik ga u die ook niet verstrekken. U moet zelf maar achter uw zieke behoeftes aanjagen naargelang u dit interesseert. Persoonlijk ben ik ineens erg voor het censureren van het internet. Een slot erop ! Het is mooi geweest, zelfs 2 Girls 1 Cup was nog wel geinig maar dit, dit, dit…. NEEN. Neen neen neen. Meer woorden maak ik er niet meer aan vuil. Christelijke politici, kom erin, ik wil kamerdebatten en zo snel mogelijk internationale wetgeving die een halt toeroept aan de losgeslagen waanzin van internetgebruikers die echt álles maar online zetten. Bah. Bah bah bah.

 
René van Densen
René van Densen
René van Densen (1978) is een cynische dromer, een lachende pessimist, een realistische romanticus, een honklosse kluizenaar, een intelligente mafkees, een bedachtzame schreeuwer, een podiumschuwe polderpoëet, ex-nachtburgemeester van Tilburg, ex-striptekenaar, ex-schrijver, ex-webdeveloper, ex-vuilnisman, ex-kind en ex-volwassene, ex-burger, en kattenpapa van een Gentse terror kitten. Eerste Nederbelg die toetrad tot de Wolven van La Mancha. Maar is uiteindelijk niet zo van de collectieven. U treft hem uitsluitend in vrouwonvriendelijke omgevingen aan, en die nieuwe roman van hem komt ook nooit af. Werd al eens omschreven als "onbegonnen werk" door een prachtige blondine.

www.renevandensen.nl
Meer René op Facebook !