Maandag, naar ik begrijp, zitten ’s avonds bij NOVA de mensen achter de rookverbod-protestactie tegenover Ab Klink, de grote minister-veroorzakert van het schadelijk klunzige rookverbod. Dat kan nog lache worden om te zien dus. Kijken of er een beetje heen en weer gescholden wordt door het braafste niet-rokertje van de klas en de voorvechters van de hard uitstervende kleine horeca. Klink heeft zelf al aangekondigd – in datzelfde NOVA afgelopen donderdag – dat per 1 Oktober niet eens meer waarschuwingen uitgedeeld zullen worden maar direct boetes geschreven bij overtredingen. In combinatie met de actie die in Tilburg gestart is het nu dus hard tegen hard. Benieuwd hoe dat maandag gaat dus. Als het tenminste maandag is, want ik heb het ook maar uit de kroeg te horen gekregen. Online kan ik het aangekondigde onderwerp nergens terugvinden dus wie weet heb ik het verkeerd begrepen en werd afgelopen donderdag bedoeld… we kijken het even aan.

 
René van Densen
René van Densen
René van Densen (1978) is een cynische dromer, een lachende pessimist, een realistische romanticus, een honklosse kluizenaar, een intelligente mafkees, een bedachtzame schreeuwer, een podiumschuwe polderpoëet, ex-nachtburgemeester van Tilburg, ex-striptekenaar, ex-schrijver, ex-webdeveloper, ex-vuilnisman, ex-kind en ex-volwassene, ex-burger, en kattenpapa van een Gentse terror kitten. Eerste Nederbelg die toetrad tot de Wolven van La Mancha. Maar is uiteindelijk niet zo van de collectieven. U treft hem uitsluitend in vrouwonvriendelijke omgevingen aan, en die nieuwe roman van hem komt ook nooit af. Werd al eens omschreven als "onbegonnen werk" door een prachtige blondine.

www.renevandensen.nl
Meer René op Facebook !