Mocht u rechts opgevallen zijn dat er eigenlijk wel errug weinig reacties staan, dit komt door eh… onderhoud, zullen we maar stellen. Ik ben handmatig oude berichten van Nachtburgemeesters.nl aan het overkopiëren naar mijn eigen subwebloggie en daar probeer ik ook relevante reacties bij mee te nemen. Dit omdat die website per 1 September beëindigd gaat worden en dat vind ik zonde van een aantal van die berichten die toch de moeite van het bewaren wel waard zijn. Echter, in totaal heb ik zo’n zeshonderd berichten daar geschreven, zo blijkt. Dat is allemaal handmatig overkopiëren en dat is, naast vervelend werk, een beetje storend voor het systeem wat betreft de laatste reacties. Het is dus aan u om op onze berichten te reageren als een gek zodat deze site er weer fatsoenlijk bezocht uitziet. Kleine moeite mensen, kom, klim in die digitale pen en roep wat !

 
René van Densen
René van Densen
René van Densen (1978) is een cynische dromer, een lachende pessimist, een realistische romanticus, een honklosse kluizenaar, een intelligente mafkees, een bedachtzame schreeuwer, een podiumschuwe polderpoëet, ex-nachtburgemeester van Tilburg, ex-striptekenaar, ex-schrijver, ex-webdeveloper, ex-vuilnisman, ex-kind en ex-volwassene, ex-burger, en kattenpapa van een Gentse terror kitten. Eerste Nederbelg die toetrad tot de Wolven van La Mancha. Maar is uiteindelijk niet zo van de collectieven. U treft hem uitsluitend in vrouwonvriendelijke omgevingen aan, en die nieuwe roman van hem komt ook nooit af. Werd al eens omschreven als "onbegonnen werk" door een prachtige blondine.

www.renevandensen.nl
Meer René op Facebook !