KutBinnenlanders.nl

MRGNSTND

De haan wil er
nog niet naar kraaien
Maar ze staan er:
Op naar de haaien

Op het perron
Verduurt nog het langs
Die dagelijkse
Drommende aanvangst

Bij de eerste
Stralen van de trein
Sluit het net zich
En maakt men zich klein

De morgenstond,
Die heeft nu wel de grip
Maar de avond
Geeft u uw ontglip

 
René van Densen
René van Densen
René van Densen (1978) is een cynische dromer, een lachende pessimist, een realistische romanticus, een honklosse kluizenaar, een intelligente mafkees, een bedachtzame schreeuwer, een podiumschuwe polderpoëet, ex-nachtburgemeester van Tilburg, ex-striptekenaar, ex-schrijver, ex-webdeveloper, ex-vuilnisman, ex-kind en ex-volwassene, ex-burger, en kattenpapa van een Gentse terror kitten. Eerste Nederbelg die toetrad tot de Wolven van La Mancha. Maar is uiteindelijk niet zo van de collectieven. U treft hem uitsluitend in vrouwonvriendelijke omgevingen aan, en die nieuwe roman van hem komt ook nooit af. Werd al eens omschreven als "onbegonnen werk" door een prachtige blondine.

www.renevandensen.nl
Meer René op Facebook !

1 Comment

  1. Marc Tiefenthal

    Hebben de klinkers gesmaakt?

     

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2024 KutBinnenlanders.nl

Theme by Anders NorenUp ↑