DE STOEL / De stoel waar ze zat / is een stoel / zonder haar // ze zat daar zo simpel / haar vormen haar haar // de zon schijnt van buiten / op het stof in het huis // als een leegte in beelden / als sneeuw voor het licht // het geeft van haar stemkleur / het geeft van haar geur // haar vormen / haar haar // de stoel steunt / de beelden // al is ze niet daar // ARGIBALD

 
Argibald
Argibald
Cartoonist Argibald wordt op zoveel on- en offline plaatsen gepubliceerd inmiddels dat het gewoon niet leuk meer is. Na publicaties bij het Utrechtse Kaasschaaf Collectief (ook bekend van de mini-uitgeverij BoekjeKopen.nl) publiceerde hij o.a. op StripSter, Probeersel.com, Frontaal Naakt, deed hij mee aan de KermisComics 2005, maakt hij deel uit van het Swasbeer-collectief en publiceerde hij op Strips.Blogo.nl. Ook in het 'papieren medium' gaat het niet slecht: Utrechts blad De Inktpot bevat regelmatig werk van zijn hand, en hij heeft ook al bundels bij uitgeverij Xtra uitgebracht. Gelukkig mogen wij nog steeds met toestemming en gratis zijn cartoons jatten voor onze website.

www.argibald.nl