Er zijn er zovelen met een rotbaan
die zich voorwenden rond hun vijfenzestigste vrij te zijn
om dan pas te beseffen wat zij niet konden

Maar goddank
zijn er ook de enkelen

die een moment kunnen laten
als dood en leven ineen

die kunst zien
in het geven en nemen van de tijd

die zelfs in het laatste nog het leven zien,
gecamoufleerd als een eeuwig pensioen

Argibald

+ Jeroen van Merwijk 1955-2021

 
Argibald
Argibald
Cartoonist Argibald wordt op zoveel on- en offline plaatsen gepubliceerd inmiddels dat het gewoon niet leuk meer is. Na publicaties bij het Utrechtse Kaasschaaf Collectief (ook bekend van de mini-uitgeverij BoekjeKopen.nl) publiceerde hij o.a. op StripSter, Probeersel.com, Frontaal Naakt, deed hij mee aan de KermisComics 2005, maakt hij deel uit van het Swasbeer-collectief en publiceerde hij op Strips.Blogo.nl. Ook in het 'papieren medium' gaat het niet slecht: Utrechts blad De Inktpot bevat regelmatig werk van zijn hand, en hij heeft ook al bundels bij uitgeverij Xtra uitgebracht. Gelukkig mogen wij nog steeds met toestemming en gratis zijn cartoons jatten voor onze website.

www.argibald.nl