Corona is de nieuwe grote narratieve / van onze tijd geworden / iedereen verhoudt zich tot haar / als ware het Mozes die met Gods leer / de berg af kwam zetten / Maar in hemelsnaam, wat zijn wij verworden? / Een religie van de voorzorg? / Een nieuw hoofdstuk in de eeuwigheid van de angst? / Het is door schade en schande / dat ik in dit leven een les leerde / Een aardse wet / zo eenvoudig als de zwaartekracht / Zij die bang zijn / zullen meer verliezen / dan ze met hun angst / proberen te behouden / ARGIBALD

 
Argibald
Argibald
Cartoonist Argibald wordt op zoveel on- en offline plaatsen gepubliceerd inmiddels dat het gewoon niet leuk meer is. Na publicaties bij het Utrechtse Kaasschaaf Collectief (ook bekend van de mini-uitgeverij BoekjeKopen.nl) publiceerde hij o.a. op StripSter, Probeersel.com, Frontaal Naakt, deed hij mee aan de KermisComics 2005, maakt hij deel uit van het Swasbeer-collectief en publiceerde hij op Strips.Blogo.nl. Ook in het 'papieren medium' gaat het niet slecht: Utrechts blad De Inktpot bevat regelmatig werk van zijn hand, en hij heeft ook al bundels bij uitgeverij Xtra uitgebracht. Gelukkig mogen wij nog steeds met toestemming en gratis zijn cartoons jatten voor onze website.

www.argibald.nl