In een zee van onzekerheid
doorklieft mijn boeg de
beklijvende dagen
en ik hang mijn hand

De dagen ontglippen
spartelend mijn grip

Kompasnaald
draait zich duizelig
want alle windrichtingen
kunnen nog ontknopen

Als het schip
maar niet
zinkende was.

Ik vraag het lek
hoe lang het nog duurt

Maar dat laat mij
in zijn eigen vaart
naar buiten slippen.

 
René van Densen
René van Densen
René van Densen (1978) is een cynische dromer, een lachende pessimist, een realistische romanticus, een honklosse kluizenaar, een intelligente mafkees, een bedachtzame schreeuwer, een podiumschuwe polderpoëet, ex-nachtburgemeester van Tilburg, ex-striptekenaar, ex-schrijver, ex-webdeveloper, ex-vuilnisman, ex-kind en ex-volwassene, ex-burger, en kattenpapa van een Gentse terror kitten. Eerste Nederbelg die toetrad tot de Wolven van La Mancha. Maar is uiteindelijk niet zo van de collectieven. U treft hem uitsluitend in vrouwonvriendelijke omgevingen aan, en die nieuwe roman van hem komt ook nooit af. Werd al eens omschreven als "onbegonnen werk" door een prachtige blondine.

www.renevandensen.nl
Meer René op Facebook !