Volgens mij zit bijna iedereen in een kwetsbare arbeidspositie. De mensen die worden ontslagen komen ook in een kwetsbare positie. Vraag me nog steeds af of de mensen die door de gemeente worden uitgezonden of die wel geschikt zijn. Het hele gedraai van overheidszorg naar privatezorg en nu weer gedeeltelijk overheidszorg. Dit maakt de arbeidsmarkt nog zieker en als werknemer/uitkeringsontvanger wo…rd je een speelbal. Instellingen/gemeente gaan manieren bedenken om van overheidsregels af te komen en dat betekent vaak dat zorg slechter wordt. Neem dan als overheid de zorg compleet weer overnemen.(kunnen ze niet, want daar hebben ze geen geld voor) Dit gedraai kost uiteindelijk iedereen de kop.

De enige oplossing is dat je de belastingen verlaagd en doe eens wat aan het achterlijke kapitalistisch systeem dat praktisch iedereen leegzuigd. Verruim een jaaropgave naar een doelstelling bv.Wat ik bedoel te zeggen is dat het systeem ervoor zorgt dat geld altijd naar boven stroomt en niet meer terugkomt. Wil je dat iedereen aan het werk komt moet je dus iets aan het geldsysteem veranderen. Het moet weer een ruilmiddel worden en geen gelddoel op zich. En ook nog zo, dat men ervan kan leven. Elk mens dat een beetje kan nadenken ziet dat dit alles te maken heeft met een failliet geldsysteem(jaren 80) wat ervoor gezorgd heeft dat laag opgeleide werknemers compleet worden/werden uitgebuit door zeer hoge werkdruk(mensen werden er letterlijk zelf ziek van) en steeds minder uitbetaald. De middenstand is nu aan de beurt.

Het is langzaam bewust zo gemanupileerd.(financiele wereld) Mensen moeten wakker worden. We zijn geen slaven. Dit is namelijk een grote schending van mensenrechten. Mensen horen namelijk in balans te zijn om gezond te kunnen leven, werken en voor elkaar te kunnen zorgen. Dat lukt niet meer in dit systeem. Levensstandaard terugbrengen naar 1 verdiener zou ook een oplossing zijn. Dit doen ze bewust niet, want dan komen er weer meer kinderen en dat wil de elite niet. Die willen dat er minder mensen op de aarde komen, want dan blijft er voor hen van alles genoeg over. Alles is dus zo van tevoren bedacht en niks heeft meer met onze biologische afkomst(schepping) te maken. De dingen dus waar de mens echt gelukkig van kan worden. Denk daar maar eens over na!

Luister eens naar je innerlijke bewust zijn. Nog effe en dan kun je dat ook niet meer. Mindcontrol is volop bezig, tot het enge af. Google eens naar onderwerpen zoals: Agenda 21, Haarp, chemtrails, wapenindustrie, farmaceutische industrie, EU, oorlog, de AH bonuskaart enz. en zie het plaatje in zijn geheel. Men wil totale wereldcontrole en jij hebt niks meer te willen/ontplooien/creeeren/gezin stichten enz. Je wordt langzaam een zombie en gaat dood, zonder maar echt geleefd te hebben.(liefde hebben ervaren) Wakker worden mensen. Media kom eens met deze onderwerpen. Ook jullie gaan er een keer eraan. Denk aan de toekomstige kinderen aub.

Lees mijn boek dat is het leven .het is gratis geniet van het leven want soms duurt het maar even mail me lowy.cremers.senior@gmail.com en u ontvangt het boek gratis

Auteur Lowy Cremers

 
Lowy Cremers
Lowy Cremers
Lowy Cremers (1940) heeft een bewogen levenspad gekozen dat van kwajongensstreken in Eindhoven naar de wilde vaart leidde. Hij heeft de hele wereld gezien, is café-eigenaar geweest, is bij spannende misdaadzaken betrokken geweest, heeft een museum voor opgezette honden beheerd, heeft altijd dwars de kont tegen de krib gestoten, is door honderden vrouwen bemind geweest en leeft nu met de liefde van zijn leven in Thailand. Op KutBinnenlanders.nl verschijnt tweemaal wekelijks zijn levensverhaal.