Peter Breedveld had dan nog nooit van Argibald gehoord, wij hier bij KutBinnenlanders.nl uiteraard wel! Met grote trots kondigen wij dan ook, een klein tikje officiëler (want met afbeelding van de kaft!) dan de vele websites die ons de scoop hebben afgepikt, het verschijnen van zijn nieuwe bundel aan, nu niet bij uitgeverij BeeDee, waar zijn eerdere twee bundels verschenen, en ook geen nieuwe mini-uitgave bij BoekjeKopen.nl. Neen, een forse dikke bundel van 104 pagina’s bij de gerespekteerde uitgeverij Xtra, waar tevens eerder o.a. werk van Theo van Gogh, Gregorius Nekschot en ‘onze eigen’ Bandirah verscheen. Verschijningsdatum niet bekend maar onderaan dit bericht wat data waarop u de tekenaar in persoon lastig kunt vallen om een krabbel en/of exclusieve illustratie in het boekje dat daardoor zichzelf keihard terugverdient op Marktplaats.nl.

een lyrische recensie geschreven, maar wie wordt er in het persbericht geciteerd? Jawel, de man die Argibald’s werk amper een paar weekjes kent. Dus dan houden we het maar bij deze aankondiging hè.

Knipplak:
‘Het was liefde op het eerste gezicht: wat een lekker teken-stijltje, met die moddervette, dronken lijnen. En de grappen zijn hondsbrutaal.’ – Peter Breedveld

SIGNEERSESSIES
Argibald signeert zijn bundel o.m. op de volgende festivals:

Festival Mooie Woorden
Utrecht (boekenbeurs, Foyer Akademietheater)
za 14 feb. v.a. 20.00 u.

Stripbeurs Breda
(Racketcentrum, stand uitgeverij XTRA)
za. 28 feb. v.a. 10.00 u.

Dag van de literatuur
Rotterdam(stripmarkt, De Doelen)
do. 19 maart v.a. 10.00 u.

 
Kutbinnenlander Admin
Kutbinnenlander Admin
Ik ben hier God ja! De KutBinnenlanders.nl admin is natuurlijk verheven boven al dat schrijvergepeupel. Wat die kunnen schrijven wat ze willen, maar dat deert hem niet, maar één druk op de knop en zij kunnen allemaal niks meer. Niet dat ik misbruik maak van die macht. Dat zou ik natuurlijk nooit doen. Muha. Ha. Ha.