“Ach welnee man, het rookverbod is helemaal niet ‘het begin’, of ‘een proefproces’. Je bent paranoïde, doe niet zo gek. Het is niet alsof hierna alcohol, vet eten en allerlei andere dingen die we als vanzelfsprekende vrijheden beschouwen aangepakt gaan worden. Welnee, kom op, het gaat enkel en alleen maar over sigaretten, die zijn ongezond punt uit dus lekker doorgaan met dat verbod.” Slaapt u allemaal maar weer lekker verder.

 
René van Densen
René van Densen
René van Densen (1978) is een cynische dromer, een lachende pessimist, een realistische romanticus, een honklosse kluizenaar, een intelligente mafkees, een bedachtzame schreeuwer, een podiumschuwe polderpoëet, ex-nachtburgemeester van Tilburg, ex-striptekenaar, ex-schrijver, ex-webdeveloper, ex-vuilnisman, ex-kind en ex-volwassene, ex-burger, en kattenpapa van een Gentse terror kitten. Eerste Nederbelg die toetrad tot de Wolven van La Mancha. Maar is uiteindelijk niet zo van de collectieven. U treft hem uitsluitend in vrouwonvriendelijke omgevingen aan, en die nieuwe roman van hem komt ook nooit af. Werd al eens omschreven als "onbegonnen werk" door een prachtige blondine.

www.renevandensen.nl
Meer René op Facebook !