EDIT: Rooksignalen was een ‘pilot’ van een interviewreeks, waarbij Gert ‘BinnenlanderZ’ Brunink café-eigenaren zou interviewen in aanloop naar het rookverbod in de horeca. We spraken in deze aflevering met Roger van het Tilburgse café Paris. Helaas is Blip.tv gestopt met hosten van video, waardoor deze beelden voorgoed verloren zijn gegaan.

Click To Play

Duur: ongeveer 53 minuten.

 
René van Densen
René van Densen
René van Densen (1978) is een cynische dromer, een lachende pessimist, een realistische romanticus, een honklosse kluizenaar, een intelligente mafkees, een bedachtzame schreeuwer, een podiumschuwe polderpoëet, ex-nachtburgemeester van Tilburg, ex-striptekenaar, ex-schrijver, ex-webdeveloper, ex-vuilnisman, ex-kind en ex-volwassene, ex-burger, en kattenpapa van een Gentse terror kitten. Eerste Nederbelg die toetrad tot de Wolven van La Mancha. Maar is uiteindelijk niet zo van de collectieven. U treft hem uitsluitend in vrouwonvriendelijke omgevingen aan, en die nieuwe roman van hem komt ook nooit af. Werd al eens omschreven als "onbegonnen werk" door een prachtige blondine.

www.renevandensen.nl
Meer René op Facebook !