Ik zou het bijna vergeten te vermelden. Morgenavond vanaf 20:30 wordt er in café Cul de Sac in het centrum van Tilburg (mogelijk mede-rookprotesterend, voor de rokers onder ons in deze koude dagen) werk van mij vertoond. Een animatie, om specifiek te zijn, tijdens De Avond Van De Korte Film. U als trouwe KutBinnenlander heeft ‘m al voorbij zien komen natuurlijk maar mocht u ‘m op een veul groter scherm en in betere kwaliteit willen aanschouwen, temidden van vele andere interessante korte films en animaties, spoed u dan morgenavond naar De Avond Van De Korte Film. Sowieso de moeite waard !

 
René van Densen
René van Densen (1978) is een cynische dromer, een lachende pessimist, een realistische romanticus, een honklosse kluizenaar, een intelligente mafkees, een bedachtzame schreeuwer, een podiumschuwe polderpoëet, ex-nachtburgemeester van Tilburg, ex-striptekenaar, ex-schrijver, ex-webdeveloper, ex-vuilnisman, ex-kind en ex-volwassene, ex-burger, en kattenpapa van een Gentse terror kitten. Eerste Nederbelg die toetrad tot de Wolven van La Mancha. Maar is uiteindelijk niet zo van de collectieven. U treft hem uitsluitend in vrouwonvriendelijke omgevingen aan, en die nieuwe roman van hem komt ook nooit af. Werd al eens omschreven als "onbegonnen werk" door een prachtige blondine.

www.renevandensen.nl
Meer René op Facebook !