Kunt u niet slapen, geen hap door de keel krijgen, in afwachting van de Wouter Diesveld cartoon van morgen? Dat kunnen wij goed begrijpen natuurlijk. Het is toch iedere week een fijn feestje voor de pupillen, en ook een klein beetje voor de irissen, die Wouter Diesveld cartoon. Maar ja, wat moet u nu toch doen in afwachting? Kunt u niet tussendoor nog even snel uw Wouter Diesveld fix elders halen? Jazeker, dat treft. Na het eerder genoemde interviewtje is er elders op het Internet nóg een interview. U boft maar. Met uw van de boter glinsterende neus. Ja, geniet maar even. Schaam u maar niet.

 
Kutbinnenlander Admin
Kutbinnenlander Admin
Ik ben hier God ja! De KutBinnenlanders.nl admin is natuurlijk verheven boven al dat schrijvergepeupel. Wat die kunnen schrijven wat ze willen, maar dat deert hem niet, maar één druk op de knop en zij kunnen allemaal niks meer. Niet dat ik misbruik maak van die macht. Dat zou ik natuurlijk nooit doen. Muha. Ha. Ha.