De site is nog volledig in aanbouw, maar de eerste redactievergadering zal morgen rond deze tijd een feit zijn. Het plan is om ook hiervan webcam-uitzendingen van te maken maar we gaan nog aankijken hoe dat georganiseerd kan worden. In ieder geval voert de ongeëvenaarde Opperpater even een mooie impressie uit van hoe die vergaderingen plaatsvinden.

 
De Opperpater
De Opperpater
BOEKJE: 15 December 2011 presenteerden we een boekje met de 93 Beste Moppen Van De Opperpater in café Het Buitenbeentje in Tilburg.

De ster van de Opperpater is rijzende, dat ziet een kind. Het is een kwestie van tijd voor dit moppenwonder uit het Tilburgse kroegencircuit aan tafel mag plaatsnemen bij een De Wereld Draait Door of soortgelijks. Op zijn voorwaarden, natuurlijk. Hij moet wel kunnen roken. En owee als hij Eastenders mist. Dat ze daar maar vast rekening mee houden.