KutBinnenlanders.nl

BESTE FANS VAN DE OPPERPATER!

Hallo fans van De Opperpater. Met De Opperpater hier. Ik kom even zeggen, knikkers, dat De Opperpater jarig is. De Opperpater heeft weer een rondje om de zon gedaan en veel gelachen. Hoewel De Opperpater een jaartje ouder is, is De Opperpater stabiel en soepel. Ja, knikker.
En nou mogen jullie eens iets voor De Opperpater doen. Trakteer De Opperpater eens, bijvoorbeeld, in zijn favoriete kroeg. De favoriete kroeg van De Opperpater is de kroeg waar hij getrakteerd krijgt, dus dat zou dan mooi uitkomen, knikkers en knikkerinnen. Wie organiseert er even een grootschalige traktatie voor De Opperpater? De Opperpater verdient het, immmersch. IMMERSCH!!
Verder zijn andere cadeaus ook leuk hoor. Een goede mop misschien. Of dat je mij nadoet wanneer ik een mop vertel. Dat is vaak wel lachen. Of je stuurt een leuk verhaal over me op naar de redactie, vooral als je me kent. En je kunt ook natuurlijk nog een van de allerlaatste exemplaren van mijn moppenboek aanschaffen. Dat mag van mij. Als je dat per se wil. (Dit boekje kost 10 euro plus verzendkosten, stuur ons even een berichtje, de webshop is nog niet helemaal af, RED)
Ik vind het een heel slecht boek, kreeg het niet uitgelezen. Zwart vakje, wit vakje, zwart vakje, zwart vakje, het is mij allemaal veels te abstract. Doe mij maar de nieuwe Brusselmans. Oh ja, die mogen jullie me ook cadeau doen trouwens. Nou heb ik toch wel advies genoeg gegeven knikkers. Kom maar op met die felicitaties en de cadeaus verdomme.

 
De Opperpater
De Opperpater
BOEKJE: 15 December 2011 presenteerden we een boekje met de 93 Beste Moppen Van De Opperpater in café Het Buitenbeentje in Tilburg.

De ster van de Opperpater is rijzende, dat ziet een kind. Het is een kwestie van tijd voor dit moppenwonder uit het Tilburgse kroegencircuit aan tafel mag plaatsnemen bij een De Wereld Draait Door of soortgelijks. Op zijn voorwaarden, natuurlijk. Hij moet wel kunnen roken. En owee als hij Eastenders mist. Dat ze daar maar vast rekening mee houden.

2 Comments

 1. Lowy Cremers

  Hallo opper bevelhebber
  Jaren geleden was ik met mijn verhalen een gast in uw programma van uw Kutbinnenlanders.nl
  Echter na geruime tijd van mijn afwezigheid constaterr ik dat er veel veranderd is bij u.De emails die ik stuur aan Rene worden niet beantwoord.En ik eet niet hoe ik op de destijds vertrouwde kutbinnenlanders site moet komen als ik iets wil mededelen.
  Ik wacht het antwoord geduldig af de bezige Lowy Cremers nu 10 jaar in Thailand
  mvg Lowy

   
  • René van Densen

   Hoi Lowy, ik heb je ook per mail al beantwoord en je kunt gewoon weer inloggen. Maar het moet me even van het hart dat je bewering dat ik op je emails niet antwoord, niet volledig fair is, want je mails bevatten niets om op te antwoorden: geen vraag, geen oproep niets, enkel hoe het nu met jou gaat. 1 van die 2 mails (want het waren er echt maar twee) had zelfs als onderwerp ‘Zomaar’, dus heb ik liever niet dat je hier de indruk wekt dat ik nergens op reageer. Als je gewoon een vraag had gesteld via email, had ik gewoon geantwoord. Groetjes en welkom terug op het blog, René

    

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2023 KutBinnenlanders.nl

Theme by Anders NorenUp ↑