Helaas. KutBinnenlanders.nl is tijdelijk van het internet af. Het internet moet het even zonder ons stellen. Dit heeft als voornaamste reden dat ons host bedrijf technische problemen aan onze website ondervond en daarom aanvankelijk de website offline zette.

We zijn nu bezig met een migratie naar een betere omgeving, zodat we weer fijn door kunnen gaan met ons cultuurpessimistische blog. Als u ons heel erg mist, kunt u terecht op onze facebook page. Daar zullen we ook melden wanneer de site terug in de lucht komt. Geen facebook? Volg ons op twitter. Geen twitter? Ja, hallo. Het is 2012, mensen.

 
Kutbinnenlander Admin
Kutbinnenlander Admin
Ik ben hier God ja! De KutBinnenlanders.nl admin is natuurlijk verheven boven al dat schrijvergepeupel. Wat die kunnen schrijven wat ze willen, maar dat deert hem niet, maar één druk op de knop en zij kunnen allemaal niks meer. Niet dat ik misbruik maak van die macht. Dat zou ik natuurlijk nooit doen. Muha. Ha. Ha.