Het blijft leuk, wat je zoal aantreft in de ehhh ‘contact’ sectie van het locale tweemaalwekelijkse deur-aan-deur-sufferdje. Eerst even een setje waarvan het hart van onze premier ongetwijfeld zal zwellen van trots. Want zó veel familiegevoel op één pagina, daar moét je toch met een tevreden gevoel naar kijken. Ja toch niet dan ?

Nou vooruit, nog ééntje dan.

 
René van Densen
René van Densen
René van Densen (1978) is een cynische dromer, een lachende pessimist, een realistische romanticus, een honklosse kluizenaar, een intelligente mafkees, een bedachtzame schreeuwer, een podiumschuwe polderpoëet, ex-nachtburgemeester van Tilburg, ex-striptekenaar, ex-schrijver, ex-webdeveloper, ex-vuilnisman, ex-kind en ex-volwassene, ex-burger, en kattenpapa van een Gentse terror kitten. Eerste Nederbelg die toetrad tot de Wolven van La Mancha. Maar is uiteindelijk niet zo van de collectieven. U treft hem uitsluitend in vrouwonvriendelijke omgevingen aan, en die nieuwe roman van hem komt ook nooit af. Werd al eens omschreven als "onbegonnen werk" door een prachtige blondine.

www.renevandensen.nl
Meer René op Facebook !