clawing, reaching, swimming
grabbing hold of sky and sea
and beach, the beach

digging our ways
to a new place and a
new life but
mostly, away

clawing, reaching, swimming
waving in panic and reaching
one last touch
air
above
the
waves

what will my fingers
touch
when I’m gone ?

whose fingers
will touch mine ?

will they
burn first
or last
like the end
of the candle’s
wick?

whack

wave

waving.

 
René van Densen
René van Densen
René van Densen (1978) is een cynische dromer, een lachende pessimist, een realistische romanticus, een honklosse kluizenaar, een intelligente mafkees, een bedachtzame schreeuwer, een podiumschuwe polderpoëet, ex-nachtburgemeester van Tilburg, ex-striptekenaar, ex-schrijver, ex-webdeveloper, ex-vuilnisman, ex-kind en ex-volwassene, ex-burger, en kattenpapa van een Gentse terror kitten. Eerste Nederbelg die toetrad tot de Wolven van La Mancha. Maar is uiteindelijk niet zo van de collectieven. U treft hem uitsluitend in vrouwonvriendelijke omgevingen aan, en die nieuwe roman van hem komt ook nooit af. Werd al eens omschreven als "onbegonnen werk" door een prachtige blondine.

www.renevandensen.nl
Meer René op Facebook !