Er is weer
Boel
in’t
Midden-Oosten

Proost
Cheers
Schol
Santé

En weer
wat rijken
die bubbly
Proosten

Proost
Cheers
Schol
Santé

Er zijn
weer mensen
enorm
arm

Proost
Cheers
Schol
Santé

Een half land
heeft het
komende winter
niet warm

Proost
Cheers
Schol
Santé

Nog altijd
stroomt er
radioactief
water

‘Proost
Cheers
Schol
Santé

Maar dat
is als altijd
een zorg
voor later

Proost
Cheers
Schol
Santé

We weten
niet of er
een morgen
zal komen

Proost
Cheers
Schol
Santé

Maar na
De vogende
ronde gaan we
weer dromen

Proost
Cheers
Schol
Santé

 
René van Densen
René van Densen
René van Densen (1978) is een cynische dromer, een lachende pessimist, een realistische romanticus, een honklosse kluizenaar, een intelligente mafkees, een bedachtzame schreeuwer, een podiumschuwe polderpoëet, ex-nachtburgemeester van Tilburg, ex-striptekenaar, ex-schrijver, ex-webdeveloper, ex-vuilnisman, ex-kind en ex-volwassene, ex-burger, en kattenpapa van een Gentse terror kitten. Eerste Nederbelg die toetrad tot de Wolven van La Mancha. Maar is uiteindelijk niet zo van de collectieven. U treft hem uitsluitend in vrouwonvriendelijke omgevingen aan, en die nieuwe roman van hem komt ook nooit af. Werd al eens omschreven als "onbegonnen werk" door een prachtige blondine.

www.renevandensen.nl
Meer René op Facebook !