Hallo allemaal!

Dinsdag 25 maart a.s. ga ik weer Muis Mollie Vertellingen doen, dit keer bij het open podium in het Betty Asfalt Complex te Amsterdam. 

Bij de Muis Mollie Vertellingen vertel ik korte verhalen die gebaseerd zijn op cartoons en strips. De cartoons en strips zullen getoond worden op een scherm. 

Waarom Muis Mollie Vertellingen?

De Muis Mollie Vertellingen staan bekend om hun heilzame werking voor lichaam en geest. Een Muis Mollie Vertelling voor het slapen gaan kalmeert de geest en bevordert de stoelgang. Volkeren van over de hele wereld hebben de louterende kracht van de vertellingen inmiddels mogen ervaren.

De vertellingen zijn onderdeel van een open podium waar ook andere optredens plaats zullen vinden. De avond wordt gepresenteerd door Daniël Arends, dus als je bij mijn vertellingen in slaap valt kan hij je waarschijnlijk weer wakker maken.

Aanvang 20:30 uur
Nieuwezijds Voorburgwal 282
Toegang €12,50 inclusief consumptie
Kassa (reserveringen): 020 – 626 46 95

Meer info:
www.bettyasfaltcomplex.nl

Leuk als je komt! Wie weet tot dan!

 
Wouter Diesveld
Wouter Diesveld
Wouter Diesveld groeide op als enige jongen in een arbeidersgezin. Hij studeerde viool, zang en muziekpedagogie aan het Utrechts Conservatorium. In 1999 maakte hij zijn theaterdebuut met het muzikaal-clowneske soloprogramma Jozef de Weerwolf. Sindsdien reist hij de wereld rond en speelt zijn voorstellingen in vier talen.

In de jaren '90 en '00 was hij ook in Duitsland actief, onder meer als televisiepresentator. Zo presenteerde hij in 1997 het jeugd/kerstprogramma Ich steh an deiner Krippe hier en in 2007 de making of van Brontobol. In Nederland presenteerde hij datzelfde jaar het Kinderen voor Kinderen Festival.

www.wdcartoons.com