kutbinnenlanders je bent de trots van alle computers
kutbinnenlanders had ik je maar nooit gezien dan was ik duizendmalen beter afgeweest,want nu voel ik me gelijk een beest.

kutbinnenlanders je hebt me met je site overgoten,kutbinnenlanders je helpt me helemaal naar de klote.

kutbinnenlanders artikelen via jouw site binnengehaald zijn nooit te duur betaald.
kutbinnenlanders je artikelen geven me moed en de garantie ,zelfs op mijn vakantie.

kutbinnenlanders de grote arogante schrijvers moeten niet lulllen,want bij de schrijvers van kutbinnenlanders zijn zij maar prullen

Lowy

 
Lowy Cremers
Lowy Cremers
Lowy Cremers (1940) heeft een bewogen levenspad gekozen dat van kwajongensstreken in Eindhoven naar de wilde vaart leidde. Hij heeft de hele wereld gezien, is café-eigenaar geweest, is bij spannende misdaadzaken betrokken geweest, heeft een museum voor opgezette honden beheerd, heeft altijd dwars de kont tegen de krib gestoten, is door honderden vrouwen bemind geweest en leeft nu met de liefde van zijn leven in Thailand. Op KutBinnenlanders.nl verschijnt tweemaal wekelijks zijn levensverhaal.