De Thaise mannen.

Hoe zal ik de gemiddelde Thaise man beschrijven?
Ze staan bekend als de mindst trouwste echtgenoten.
Thaise mannen gaan tijdens hun huwelijk voor 60 procent vreemd.
Gemiddeld heeft een Thaise man 14 sex partners in zijn leven.Thailand heeft ruim 60 miljoen inwoners.
Er lopen echter 1 miljoen meer vrouwen dan mannen rond in Thailand.
Das een van de redenen voor een Thaise vrpouw een buitenlander aan de haak te slaan;Ten eerste zorgt deze buitenlander beter voor haar dan haar Thaise man..
In 2008 is het aantal werkende vrouwen tussen de 30 en 50 jaar gestegen met 8 procent gestegen.
Ik vraag me soms wel eens af waar zijn die mannen gebleven?
De Thaise mannen werken dikwijls als Taxi of TUK TUK chaufeur etc.
Of je ziet ze veel in Een functie als bewaker werken bij bvb Supermarkten en banken.
Als een Thaise huwd gaat meestal alles goed.Maar in veel gevallen kommt ver dan een of soms meerdere kinderen kijken.En dan zijn er veel Thaise mannen die na verloop van tijd afhaken.Of ze geraken aan de drank of ze versieren een andere vrouw.
Als een Thaise vrouw dan dikwijls met een kind achterblijft kan ze geen kant op.
Want er is in Thailand geen sociale dienst die haar in haar onderhoud voorziet.Dus wat moet zo een griet dan?Juist ze gaat in een bar werken want daar komen de Farangs de buitenlanders veel.
Dan heb je nog de Thaise mannen die zich als vrouw gedragen de zgn Kartois.Dat vzijn meestal mannen die doordat ze hun geslachtsorgaan hebben laten veranderen denken dat ze vrouw zijn.Das hier in Thailand erg eenvoudig daar doen ze niet moeilijk over.Er zijns zelf gevallen bekend dat ouders een zoon al vrij jong als meisje opvoeden zo dat hij later een betere status heeft dan een man.

 
Lowy Cremers
Lowy Cremers
Lowy Cremers (1940) heeft een bewogen levenspad gekozen dat van kwajongensstreken in Eindhoven naar de wilde vaart leidde. Hij heeft de hele wereld gezien, is café-eigenaar geweest, is bij spannende misdaadzaken betrokken geweest, heeft een museum voor opgezette honden beheerd, heeft altijd dwars de kont tegen de krib gestoten, is door honderden vrouwen bemind geweest en leeft nu met de liefde van zijn leven in Thailand. Op KutBinnenlanders.nl verschijnt tweemaal wekelijks zijn levensverhaal.