Lieve vrienden, familie en kennissen,

Graag wil ik jullie uitnodigen voor het bijwonen van de Muis Mollie Vertellingen.
Tijdens de Muis Mollie Vertellingen bespreek ik een aantal cartoons uit mijn cartoonbundel Muis Mollie Zet Bussen In. Er wordt dieper ingegaan op onderliggende thema’s waarbij je als luisteraar de kracht van de personages kunt gaan ervaren. Zo wordt bijvoorbeeld op indringende wijze uiteengezet hoe een boom het voor elkaar weet te boksen om schaduw op een heuvel te werpen.

Voor de komende periode staan er twee optredens op het programma:
– donderdag 12 april 20:30 uur CREA Amsterdam (toegang gratis)
– dinsdag 24 april 20:30 uur Engelenbak Amsterdam (toegang 12,-)

Beide optredens zijn onderdeel van een open podium waarin dus ook andere acts worden opgevoerd.

Meer info en routebeschrijving kun je hier vinden:
http://www.crea.uva.nl/agenda.php?agenda_id=1078
http://www.engelenbak.nl/t2.asp?path=vpq581w4&p=330&v=793

Let op het CREA is onlangs verhuisd en zit nu op het Roeterseiland, achter de psychologiefaculteit.

Wellicht tot dan!

groetjes Wouter

 
Wouter Diesveld
Wouter Diesveld
Wouter Diesveld groeide op als enige jongen in een arbeidersgezin. Hij studeerde viool, zang en muziekpedagogie aan het Utrechts Conservatorium. In 1999 maakte hij zijn theaterdebuut met het muzikaal-clowneske soloprogramma Jozef de Weerwolf. Sindsdien reist hij de wereld rond en speelt zijn voorstellingen in vier talen.

In de jaren '90 en '00 was hij ook in Duitsland actief, onder meer als televisiepresentator. Zo presenteerde hij in 1997 het jeugd/kerstprogramma Ich steh an deiner Krippe hier en in 2007 de making of van Brontobol. In Nederland presenteerde hij datzelfde jaar het Kinderen voor Kinderen Festival.

www.wdcartoons.com