Vond u dit leuk ? Ja ? Wel, hier op Han Peekel stemmen dan, en wel voor 12 u ’s middags morgenvroeg. Want daarna kunt u niet meer stemmen op Han Peekel. Vond u het niet leuk ? Wel, hier op Han Peekel stemmen dan, en wel voor 12 u ’s middags morgenvroeg. Of vind u dit soort arrogante snoeverij soms wél kunnen ? Nou dan. Doen hoor !

 
René van Densen
René van Densen
René van Densen (1978) is een cynische dromer, een lachende pessimist, een realistische romanticus, een honklosse kluizenaar, een intelligente mafkees, een bedachtzame schreeuwer, een podiumschuwe polderpoëet, ex-nachtburgemeester van Tilburg, ex-striptekenaar, ex-schrijver, ex-webdeveloper, ex-vuilnisman, ex-kind en ex-volwassene, ex-burger, en kattenpapa van een Gentse terror kitten. Eerste Nederbelg die toetrad tot de Wolven van La Mancha. Maar is uiteindelijk niet zo van de collectieven. U treft hem uitsluitend in vrouwonvriendelijke omgevingen aan, en die nieuwe roman van hem komt ook nooit af. Werd al eens omschreven als "onbegonnen werk" door een prachtige blondine.

www.renevandensen.nl
Meer René op Facebook !