This is to notify you that we have received a privacy complaint from an individual regarding your content[…] We would like to give you an opportunity to remove or edit your video so that it no longer potentially violates the privacy of the individuals involved You can edit your video by removing names and other personal information from the video’s title, metadata or tags. Annotations or marking the video as private are not acceptable forms of editing and your video will still be at risk of removal. Please edit or remove the material reported by the individual within 48 hours from today’s date. If no action is taken, the video will then come in for review by the YouTube staff and be prohibited from being uploaded again.

Vandaag in de inbox. Man wat heb ik gelachen. Je maakt nog eens wat mee met die meuk die ik indertijd filmde met spuuggoedkope fotocamera’s in het Tilburgse nachtleven. Live optreden op de wekelijkse coverband avond in wijlen De Voortuin. Mooie tijden waren dat trouwens, inclusief de maandagochtend katers op het werk in Amsterdam de volgende ochtenden. Maar goed, dit bedreigt dus iemands privacy. Kan dat ook weer op de CV ! Snel kijken want de Google YouTube inquisitie is streng en vast niet geduldig. Kijken of deze onzin er nog snel wat views uit kan slepen ! Knipoog en kusjes allemaal.

 
René van Densen
René van Densen
René van Densen (1978) is een cynische dromer, een lachende pessimist, een realistische romanticus, een honklosse kluizenaar, een intelligente mafkees, een bedachtzame schreeuwer, een podiumschuwe polderpoëet, ex-nachtburgemeester van Tilburg, ex-striptekenaar, ex-schrijver, ex-webdeveloper, ex-vuilnisman, ex-kind en ex-volwassene, ex-burger, en kattenpapa van een Gentse terror kitten. Eerste Nederbelg die toetrad tot de Wolven van La Mancha. Maar is uiteindelijk niet zo van de collectieven. U treft hem uitsluitend in vrouwonvriendelijke omgevingen aan, en die nieuwe roman van hem komt ook nooit af. Werd al eens omschreven als "onbegonnen werk" door een prachtige blondine.

www.renevandensen.nl
Meer René op Facebook !