Ik zit al een paar dagen Heineken commercials te kijken. Dat komt allemaal door die stomme pletterpet uiteraard, en het hilarische ‘duitse antwoord’ uiteraard. Maar speciaal voor iedereen die even genoeg heeft van de Oranjekoorts, een leuke Heineken commercial zonder voetbal. Ik kan me namelijk goed voorstellen dat jullie, ondanks dat ze zo grappig zijn, misschien soms even geen zin in een voetbalfilmpje hebben. Heineken: smerig bier, maar een rijke bron aan geweldig reclamemateriaal!

 
Kutbinnenlander Admin
Kutbinnenlander Admin
Ik ben hier God ja! De KutBinnenlanders.nl admin is natuurlijk verheven boven al dat schrijvergepeupel. Wat die kunnen schrijven wat ze willen, maar dat deert hem niet, maar één druk op de knop en zij kunnen allemaal niks meer. Niet dat ik misbruik maak van die macht. Dat zou ik natuurlijk nooit doen. Muha. Ha. Ha.