Het blijft een beetje kwakkelen op deze website met de vrijdag. Met het afronden van de Probeersel boeken viel de vaste vrijdagrubriek weg. Thomas Maarten van der Zwan vulde enkele weken op een rij trouw de boel in met fraaie stukjes, maar die bron is nu ook tijdelijk opgedroogd, naar het schijnt. Onze hoofdredacteur stelde voor om deze vrijdag dan maar ‘iets te doen’. We hebben het geweten. Resultaat hieronder. Om alvast in de paasstemming te komen, denken we dan maar.

 
René van Densen
René van Densen
René van Densen (1978) is een cynische dromer, een lachende pessimist, een realistische romanticus, een honklosse kluizenaar, een intelligente mafkees, een bedachtzame schreeuwer, een podiumschuwe polderpoëet, ex-nachtburgemeester van Tilburg, ex-striptekenaar, ex-schrijver, ex-webdeveloper, ex-vuilnisman, ex-kind en ex-volwassene, ex-burger, en kattenpapa van een Gentse terror kitten. Eerste Nederbelg die toetrad tot de Wolven van La Mancha. Maar is uiteindelijk niet zo van de collectieven. U treft hem uitsluitend in vrouwonvriendelijke omgevingen aan, en die nieuwe roman van hem komt ook nooit af. Werd al eens omschreven als "onbegonnen werk" door een prachtige blondine.

www.renevandensen.nl
Meer René op Facebook !