Spijtig, mensen, spijtig. Niet alleen mocht ik mijn uitleggende gesprek bij het tekenen van het inburgerings-contract niet filmen of opnemen, hetzelfde geldt voor de cursus. Misschien moet ik ophouden met die dingen netjes te vragen en gewoon brutaal mijn camera in mijn jaszak verstoppen. Maar daar is ’t nu te laat voor, ik ben gewaarschuwd:

Geachte heer van Densen,

Ik verwijs naar uw mail van 05/10 waarin u de leerkracht toestemming vraagt om de les op te nemen.
U bent van harte welkom in onze les (die we voor u zullen organiseren als een individueel info-moment) maar opnames, van welke aard dan ook, kunnen we niet toestaan.

Dank voor uw begrip.

Vriendelijke groeten,

****** ********
Coördinator Maatschappelijke Oriëntatie

Dat wordt dus een hilluboel onthouden als ik daar nog een beetje interessante stukjes van wil gaan brouwen. Aantekeningen. Steno. Potloodstreepjes op het puntje van mijn tong. Dank u, lief publiek, dank u. Ik kan u niet zeggen hoezeer ik hier naar uitzie. Echt, kan ik niet zeggen.

 
René van Densen
René van Densen (1978) is een cynische dromer, een lachende pessimist, een realistische romanticus, een honklosse kluizenaar, een intelligente mafkees, een bedachtzame schreeuwer, een podiumschuwe polderpoëet, ex-nachtburgemeester van Tilburg, ex-striptekenaar, ex-schrijver, ex-webdeveloper, ex-vuilnisman, ex-kind en ex-volwassene, ex-burger, en kattenpapa van een Gentse terror kitten. Eerste Nederbelg die toetrad tot de Wolven van La Mancha. Maar is uiteindelijk niet zo van de collectieven. U treft hem uitsluitend in vrouwonvriendelijke omgevingen aan, en die nieuwe roman van hem komt ook nooit af. Werd al eens omschreven als "onbegonnen werk" door een prachtige blondine.

www.renevandensen.nl
Meer René op Facebook !