Het mag de langdurig oplettende lezer duidelijk zijn (alledrié de langdurig oplettende lezers zelfs) dat ik over het algemeen veel tijd omhanden lijk te hebben. Dat ontaardt hier o.a. in stukjes en filmpjes die ik vooral zelf heel heel erg lollig vind. Maar dat wil ook wel eens ontaarden in dat ik gewoon zomaar op andere websites in reacties alternatieve onderschriften van cartoons ga verzinnen.
Zo ook bij de cartoonreeks van de Rustende Jager. U had nog nooit van hem gehoord ? Tsja, ik ook verder niet. Maar Cartoon.blog.nl redacteur Robert Schuit (u kent ‘m hier als Bandirah) wel en begon daar cartoons van hem te plaatsen, met alternatieve onderschriften van Pieter Jouke (kende ik verder ook niet). Wel, recent is de spreekwoordelijke draak gestoken met mijn bijdrages. Lekker dan. Kunnen ze dus schudden vanaf nu. Die bijdrages. Fuck you, Cartoon Blog Enel. Echterrr. U heeft ook veel tijd omhanden. Jawel, wees maar eerlijk. Ik zie u hier al dagen, weken, nee máánden lurken. In de statistieken komt u telkens weer terug. En uw vingers jeuken, geef dat ook maar toe. Voor die éne onsterfelijke bijdrage. Dat éne cartoon onderschrift dat zo’n furore gaat maken dat u uw kleinkinderen (zo u die nog niet hebt) er later nog over kunt vertellen. Tevreden in de schommelstoel met een pijp uit uw mondhoek. Want zo bent u ook, natuurlijk. Beetje pijproken en opscheppen over vroeger. Welnu. Uw kans is aangebroken. Uw toekomstig verleden begint nú. En anders volgende week wel. Want iedere zaterdag kunt u op deze link de volgende cartoon, minus onderschrift, aantreffen. En via een eenvoudig mailtje kunt u uw onderschrift-suggestie opsturen. Wie weet, wie weet, haalt het de pagina’s van het nu al legendarisch weinig gelezen Cartoons.blog.nl wel. Dus doe uw best !
Oh ja, en weet u niets te verzinnen, dan kunt u ook foto’s van uw fornuis insturen.

 
René van Densen
René van Densen
René van Densen (1978) is een cynische dromer, een lachende pessimist, een realistische romanticus, een honklosse kluizenaar, een intelligente mafkees, een bedachtzame schreeuwer, een podiumschuwe polderpoëet, ex-nachtburgemeester van Tilburg, ex-striptekenaar, ex-schrijver, ex-webdeveloper, ex-vuilnisman, ex-kind en ex-volwassene, ex-burger, en kattenpapa van een Gentse terror kitten. Eerste Nederbelg die toetrad tot de Wolven van La Mancha. Maar is uiteindelijk niet zo van de collectieven. U treft hem uitsluitend in vrouwonvriendelijke omgevingen aan, en die nieuwe roman van hem komt ook nooit af. Werd al eens omschreven als "onbegonnen werk" door een prachtige blondine.

www.renevandensen.nl
Meer René op Facebook !