Nee, dit jaar geen wedstrijdje ‘Wie Schiet De Mooiste’ op KutBinnenlanders.nl. En ja, natúúrlijk ben ik wél naar Roodharigendag geweest. En ja, zoals beloofd is de camera meegegaan. Maar als u hier weer plaatjes van roodharige dames verwacht om u aan te verlekkeren, bent u toch mooi in de zeer spreekwoordelijke aap gelogeerd. Want dit jaar nam ik u op de korrel. Ja, *u*. Met honderden camera’s was u afgereisd naar Breda, om daar als wellustige wildvleesjagers als razenden om u heen te schieten, filmen en klikken. Geobsedeerd met de jacht naar dat éne goede shot, dat éne mooie plaatje. Wel, u staat er alvast mooi op. Met uw soms loeigroot materiaal. U, de Urban Papparazzi. Namens KutBinnenlanders.nl zeg ik Smile !

P.S. Ik had dat éne plaatje dat u zocht. Gewoon een kwestie van niet zo hard zoeken.

 
René van Densen
René van Densen
René van Densen (1978) is een cynische dromer, een lachende pessimist, een realistische romanticus, een honklosse kluizenaar, een intelligente mafkees, een bedachtzame schreeuwer, een podiumschuwe polderpoëet, ex-nachtburgemeester van Tilburg, ex-striptekenaar, ex-schrijver, ex-webdeveloper, ex-vuilnisman, ex-kind en ex-volwassene, ex-burger, en kattenpapa van een Gentse terror kitten. Eerste Nederbelg die toetrad tot de Wolven van La Mancha. Maar is uiteindelijk niet zo van de collectieven. U treft hem uitsluitend in vrouwonvriendelijke omgevingen aan, en die nieuwe roman van hem komt ook nooit af. Werd al eens omschreven als "onbegonnen werk" door een prachtige blondine.

www.renevandensen.nl
Meer René op Facebook !