Het scherpe oog had het al opgemerkt: de gastmoppen van de Opperpater zijn plotseling geen gastmoppen meer maar afleveringen van ‘Brieven aan de Opperpater’. Een sluw staaltje geschiedvervalsing vindt daarbij plaats want de oude afleveringen van de gastmoppen zijn ook omgetoverd naar dit nieuwe concept. De man krijgt inmiddels met zo’n regelmaat brieven van diverse schrijvers toegestuurd om voor de camera voor te lezen, dat we besloten er een levendigere rubriek van te maken dan ‘gastmop’. Bovendien bevatten verscheidene van de brieven geeneens een mop! Dus tsja, je moet toch wat. Vanaf heden dus op KutBinnenlanders.nl, iedere week: Brieven aan de Opperpater. Met een leuk introotje erbij en wat spannender montagewerk. Want de Opperpater verdient het, zelfs wékelijks. Of althans, zolang hij nog brieven op zijn mat blijft vinden natuurlijk…

 
Kutbinnenlander Admin
Kutbinnenlander Admin
Ik ben hier God ja! De KutBinnenlanders.nl admin is natuurlijk verheven boven al dat schrijvergepeupel. Wat die kunnen schrijven wat ze willen, maar dat deert hem niet, maar één druk op de knop en zij kunnen allemaal niks meer. Niet dat ik misbruik maak van die macht. Dat zou ik natuurlijk nooit doen. Muha. Ha. Ha.