Momenteel zit ik tijd te spenderen aan de vierde editie van het KermisCartoons project, waarbij striptekenaars en animatoren (alsmede incidentele schrijvers, filmmakers, spelletjesmakers en zelfs musici) hun interpretaties van de kermis op papier zetten. Donderdagnacht ben ik echter door een (daarna doorgereden) auto ondersteboven gebotst dus tekenen gaat niet zo denderend. Bovendien vind ik sowieso de laatste tijd andere uitingsvormen veel interessanter voor mezelf geworden dan inkt op papier. Daarom nu een achtbaan gemaakt van de flyers van KermisCartoons 2008. Ook aldaar te vinden, maar dus ook hier. Voor mijn fans, álles voor mijn fans !

 
René van Densen
René van Densen
René van Densen (1978) is een cynische dromer, een lachende pessimist, een realistische romanticus, een honklosse kluizenaar, een intelligente mafkees, een bedachtzame schreeuwer, een podiumschuwe polderpoëet, ex-nachtburgemeester van Tilburg, ex-striptekenaar, ex-schrijver, ex-webdeveloper, ex-vuilnisman, ex-kind en ex-volwassene, ex-burger, en kattenpapa van een Gentse terror kitten. Eerste Nederbelg die toetrad tot de Wolven van La Mancha. Maar is uiteindelijk niet zo van de collectieven. U treft hem uitsluitend in vrouwonvriendelijke omgevingen aan, en die nieuwe roman van hem komt ook nooit af. Werd al eens omschreven als "onbegonnen werk" door een prachtige blondine.

www.renevandensen.nl
Meer René op Facebook !