Ondanks dat we hier bij KutBinnenlanders.nl eigenlijk tegen het plaatsen van andermans materiaal zijn – er zijn al zovéél weblogs die maar van YouTube, diverse nieuwsmedia, babes-galleries en ga zo maar door knipplakken, de luiwammesen – moet en zal dit filmpje even aan u voorgeschoteld worden. Want we kunnen het er hier niet méér mee eens zijn dan hoe het hieronder verwoord wordt. Beledigen, beledigen, waar u maar kan!!! Paul Haenen is een held. Leve Paul Haenen!

Ik dacht niet dat ik dát nog ooit zou schrijven.

(bronvermelding)

 
Kutbinnenlander Admin
Kutbinnenlander Admin
Ik ben hier God ja! De KutBinnenlanders.nl admin is natuurlijk verheven boven al dat schrijvergepeupel. Wat die kunnen schrijven wat ze willen, maar dat deert hem niet, maar één druk op de knop en zij kunnen allemaal niks meer. Niet dat ik misbruik maak van die macht. Dat zou ik natuurlijk nooit doen. Muha. Ha. Ha.